Дигинализацията и промяната в компанията

Очакваме ви на поредния онлайн уебинар, този път на тема “Дигиталната трансформация и хората”. Той ще се проведе на 28 април от 10 до 11 ч.

Целта на семинара е да постави фокус върху това как технологията влияе на всяка компания, нейната дейност, ценности и постигане на разултати. Но технологията сама по себе си може да е инструмент. Другата страна на уравнението са хората. Дигитализацията носи уникална възможност за промяна на вече установените начини на работа, сменят се вътрешните процеси по вземане на решения и операции, нови роли и отговорности. А промените често предизвикват съпротиви. Как управляваме процеса на дигитализация в компаниите, така че да намалим негативите, да отговорим на притесненията на хората и да ги мотивираме да приемат промяната и да разпознаят позитивите, които тя носи.

Специални гости са Димитър Сотиров, ITS Тeam lead в Коника Минолта България и Даниела Долапчиевa, вицепрезидент “Хора и Култура” в Crypto.com.  Ще научим повече за дигиталните HR процеси, електроните трудови досиета и как да изберем подход, който да спечели съмишленици сред хората в компанията.

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК