Има ли полза бизнесът от културно разнообразие в екипа?

На 24 юни от 16 до 17 ч. организираме заедно с Българската асоциация за управление на хора семинар на тема “Как отдел Човешки ресурси допринася за многообразието на работното място?”.

Ще поговорим за това какво печели организацията, ако насърчава многообразието, как стимулираме създаване на многообразие в екипите и как преодоляваме негативни нагласи и отношение спрямо различията.

Специални гост-лектори ще бъдат Бранимира Нешовска, ръководител ЧР за България, Унгария и Хърватска, Ейч Пи Инк и Снежана Динева, старши специалист Подбор на персонал в Сенсата, които ще направят дискусията ни практически ориентирана, като споделят опита на своите компании – програми, инициативи, проекти, насърчаващи многообразие в екипите и включеност на всички служители.

Семинарът е част от поредица онлайн събития, в които в рамките на 2021 г. ще имаме възможност да дискутираме, да обменяме опит, да споделяме успешни практики. Наши гост-лектори ще бъдат български и международни експерти, с които заедно ще търсим работещи решения по актуални HR теми. Поредицата семинари се организира в партньорство с проект “Първи стъпки за професионално развитие” /вижте повече информация ТУК/, на Тръст за социална алтернатива.

Събитието ще бъде виртуално, в платформа Zoom.

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА