Онлайн семинар за тревожността на работното място

Тревожността е медицинско понятие, чийто прояви оказват огромно влияние върху всички сфери от живота на човека, включително и работата. Затова на 5 юли 2022 г. от 14 ч. ви очакваме на виртуален семинар на тема “Управление на тревожността – в компанията, екипа и у дома”. Ще разгледаме тревожността през призмата на работния контекст. Кои са причините за появата на тревожност, какви са проявленията й в работна среда, кои са начините за справяне, как HR професионалистите могат да разпознаят симптомите.

РЕГИСТРАЦИЯ

Тревожността е признак за наличие на енергия. Голямото предизвикателство е как да я овладеем, за да помогнем на конкретния служител, на екипа и на общата дейност на компанията – на този въпрос ще търсим отговор с нашия гост лектор – д-р Веселин Тенев. Д-р Тенев е психиатър и преподавател в психиатричните отделения на Университетската болница към Департамента по Психиатрия на Университета в Айова, САЩ. Той има дългогодишен опит като лекар и преподавател, а част от научнизследователските му интереси са насочени в сферата на интервенция и превенция на тревожността в работна среда.

Семинарът е част от поредица онлайн събития, в които в рамките на 2022 г. ще имаме възможност да дискутираме, да обменяме опит, да споделяме успешни практики. Поредицата се огранизира в партньорство с проект “Първи стъпки за професионално развитие” /вижте повече информация ТУК/, на фондация Тръст за социална алтернатива.