Подкрепяме Career Show Tech 2022

Водещото кариерното събитие за ИТ професионалисти Career Show Tech 2022 ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. Фондация „Тръст за социална алтернатива“ застава зад каузата над 2000 ИТ кадри да се свържат с работодатели от България.

Събитието ще се проведе виртуално с възможност за лични видео-срещи с компаниите, включили се в изложението. В платформата всеки може да открие различни позиции за хора с и без опит, както и информация за условията на работа, които фирмите предлагат. Освен лични видео срещи, събитието има целодневна семинарна програма с лекции, дискусии и уъркшопи в сферата на ИТ, високите технологии и кариерното развитие.

“Радваме се, че фондация „Тръст за социална алтернатива“ подкрепя каузата на платформата за работа Career Show. През тази година отново отделяме специално внимание на ИТ сектора и нуждата от специалисти в него. Компаниите предлагат все по-добри условия на труд за ИТ професионалистите, допълнителни придобивки и най-важното – възможност за развитие и участие в международни проекти.” , споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Регистрацията за събитието е безплатна от тук: careershow.bg/register/