Конкурс за най-добър работодател

Наближава крайният срок за кандидатстване във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2022. До 29 юли компаниите могат да избират от над 70 категории.

Career Show е един от партньорите на проект „Първи стъпки за професионално развитие“. Всяка година те организират едно от най-големите събития на пазара на труда, където бизнес и хора могат да се срещнат и да обменят опит и възможности за развитие.

Четвъртото издание на наградите тази година отново акцентира върху развитието на служителите, добрата работна среда и пазара на труда. В конкурса са включени и нова категории като “Динамично развиваща се компания”, “Създаване на нов продукт”, “Иновации в работната среда” и др.

Кандидатурите на участниците се оценяват от престижно жури от доказани професионалисти в различни сфери, които с работата и визионерското си мислене са откроени обществени личности.

След обявяване на победителите в наградите всички кандидатури и оценки на журито стават общодостъпни, което гарантира прозрачността на конкурса.

Крайният срок за регистрация в Career Show Awards e 29 юли включително.

Регистрация може да се направи на: careershow.bg/awards