Новите режими на работа – как да се справим?

На 30 ноември от 14 до 15 ч. ще се състои уебинара “За новите режими на работа – корпоративно и лично“ през Zoom.

В този семинар ще бъде разгледана темата за новия начин на работа от гледна точка на компанията и на личния опит. Гост-лектор ще бъде Ани Филипова – професионалист с над 25 г. международен банков опит. До април 2021 г. тя е регионален главен оперативен директор за Управление на паричните потоци, разплащания и търговски сделки на Citibank в Азия, където отговаря за 16 пазара и над 10 000 служители. Позициите, през които е преминала обхващат управление на продукти, взаимоотношения с клиенти, операции, риск и одит. Ани ще сподели своя опит и научени уроци по отношение на новите режими на работа – как ги въвеждат в банката, с какви предизвикателства се сблъскват и как подхождат към тях, как поддържат ангажираността и мотивацията на служителите, къде са приликите и разликите в тези процеси у нас и в азиатския бизнес свят.

Новите режими на работа ще бъдат разгледани и през призмата на собствения кариерен път на Ани Филипова. Кога и как решаваме, че е време за промяна, как вземаме решението за рязък завой в кариерния път, след като си постигнал всичко в корпоративния свят, кое е нещото, което може да те мотивира да продължиш да се развиваш.

Семинарът е част от поредица онлайн събития, чрез които в рамките на 2022 г. имаме възможност да дискутираме и да обменяме опит, организирани в партньорство с проект “Първи стъпки за професионално развитие”, управляван от фондация  Тръст за социална алтернатива.