Ползите от техниките за изграждане на ангажирани екипи

На 20 октомври отново ще се проведе онлайн семинар, този път на тема “Изграждане на ангажирани и упълномощени екипи” между 15.30 ч. до 17.00 ч.

В рамките на този семинар ще бъде обсъдено как се изграждат ангажирани екипи като се използва техниката мастърмайнд. Тя позволява участниците в сесията да обединяват опит и знания и да насочват усилията си към разрешаването на определен стратегически проблем.

Водещ на семинара ще бъде Весела Мангейна. Тя е сертифициран Life, Executive & Business Coach с фокус върху разгръщане на личностния и професионален потенциал на своите клиенти. Весела е и сертифициран НЛП Практик и НЛП Мастър и основател на Voice of Mind Coaching Ltd. През март 2022 г. се присъединява към Алфа Груп Интернешънъл и става Регионален директор на една от Алфа Групите в България, чрез която помага на собствениците на малки и средни предприятия в страната да увеличават стойността на своите бизнеси.

Преди да стартира своята коучинг практика, е работила 9 години в Ърнст и Янг България, 7 от които като финансов одитор. След което работи 2 години на позиция Мениджър вътрешен контрол в Карготек България и 2 години като Финансов мениджър в Софмедика България. Член е на Международната Коучинг Федерация и на Асоциацията на дипломираните експерт счетоводители на Великобритания (ACCA). Завършила е университета Уорик в Обединеното Кралство и Софийския Университет “Св. Климент Охридски” в гр. София.

Семинарът е част от поредица онлайн събития, в които в рамките на 2022 г. ще имаме възможност да дискутираме, да обменяме опит, да споделяме успешни практики. Наши гост-лектори ще бъдат български и международни експерти, с които заедно ще търсим работещи решения по актуални HR теми. Поредицата семинари се организира в партньорство с проект “Първи стъпки за професионално развитие” на фондация „Тръст за социална алтернатива“.