29.03.2023 – Пловдив – Поколение Z на работното място – мисия възможна!

На 29 март от 14.30 часа в хотел Йегерхоф (ж.к Тракия, ул. Съединение 2), зала Линдау БАУХ и Тръстът за социална алтернатива (ТСА) организираха поредния семинар от поредицата, която случваме. Семинарът „Поколението Z на работното място – мисия успешна!“ се превърна в една своебразна среща между бизнеса и младите хора от уязвими групи, която даде възможност на участниците в нея да обменят опит, мнения, добри практики и контакти. Този път обаче локацията е в Пловдив, където поговорихме за най-младото поколение, което вече е част от пазара на труда. Какво се изисква, за да привлечем вниманието им към нас като работодател, какво трябва да направим, за да ги задържим, да ги ангажираме да дават най-доброто от себе си в работния процес. Чухме споделения опит на TELUS International Bulgaria, като наш гост беше Александра Катмърова-Кацарова, младши специалист Привличане на таланти в компанията. Специален гост беше и Надя Филипова, която е представител на поколение Z , и която ни разказа какво трябва да направи един работодател, за да привличе вниманието й, да я мотивира да стане част от екипа и да я накара да се почувства ангажирана към организацията, нейните цели и проекти.Събитието модерира г-жа Албена Паралингова – управляващ партньор, А3-VD от Българска асоциация за управление на хора.

 

Александра Катмърова е част от Telus International Bulgaria почти 6 години, започнала като Customer Support Specialist,а вече повече от година е активен представител на екип ,,Привличане на таланти‘‘.
Като човек с много интереси и различни таланти, тя се чувства в свои води, там където трябва да използва креативността си и заедно със страхотните си колеги да показват на всички, независимо от възрастта, че благодарение на чужд език, могат да започнат работа в приятелската атмосфера на най-големия работодател в сферата на CX в България.

Семинарът е част от поредица събития, в които имаме възможност да дискутираме, да обменяме опит, да споделяме успешни практики. Наши гост-лектори ще бъдат български и международни експерти, с които заедно ще търсим работещи решения по актуални HR теми.