Ролята на младите кадри във фирмата

На предстоящия на 4 август онлайн семинар ще поговорим защо и как трябва да се дава шанс за работа и реализация на млади и по-неопитни кандидати, както и какви са ползите за бизнеса от контакт с младите хора и кадри в компанията.

От 14 ч. на 4 август може да се включите в уебинара на тема „Как да привлечем млади хора в компанията – споделен опит от TELUS International Bulgaria“.

РЕГИСТРАЦИЯ

Лектори ще бъдат Мария Ангелова, Digital Marketing Specialist, TELUS International Bulgaria и Никол Александрова, Talent Acquisition Specialist, TELUS International Bulgaria, които ще споделят предизвикателствата и ползите за компанията в тази насока през конкретни резултати от кампанията „Твоята първа работа има значение“. Тя се реализира за втора поредна година през май месец. Как напрактика компанията достига до младите хора, кои канали използва, как адаптира посланията си към тях, как разпознава потенциала в тях, как ги привлича, с какво ги мотивира – своя практически опит ще споделят гости.

Мария Ангелова е Digital Marketing Specialist в TELUS International Bulgaria, с 5-годишен опит в рекламната индустрия. Работата ѝ в компанията е свързана с разработването и имплементирането на комуникационни стратегии и кампании в дигиталното пространство и социалните мрежи на TELUS International Bulgaria. Мария е и Project Lead на второто издание на кампанията „Твоята първа работа има значение“, която има за цел да информира младите за значимостта на първата работа и влиянието ѝ върху цялостното кариерно развитие.

Никол Александрова е Talent Acquisition Specialist в TELUS International Bulgaria, като работата ѝ е свързана с представянето и позиционирането на компанията като един от най-предпочитаните работодатели на пазара на труда. Още като студент, Никол навлиза в BPO сферата като Customer Support Specialist. Постоянството, проактивността и усилията, които Никол демонстрира ежедневно в работата си ѝ помагат да се качи на следващото кариерно стъпало като заема длъжността Training Coach.

Семинарът е част от поредица онлайн събития, в които в рамките на 2022 г. ще имаме възможност да дискутираме, да обменяме опит, да споделяме успешни практики. Наши гост-лектори ще бъдат български и международни експерти, с които заедно ще търсим работещи решения по актуални HR теми. Поредицата семинари се организира в партньорство с проект “Първи стъпки за професионално развитие” на фондация Тръст за социална алтернатива.